Loading...

dj molinari corfu weddings party festival
Events & Weddings

Corfu events & Weddings

Για κάθε είδους εκδήλωση!

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας έφτασε και η μουσική (σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό) αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της δεξίωσής σας.
Σαν σωστοί επαγγελματίες διαθέτουμε πάρα πολύ μεγάλη δισκοθήκη σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από όλες τις δεκαετίες και όλα τα είδη μουσικης.
corfu dj molinari mousiki epimelia Μουσική επιμέλεια!

Μουσική επιμέλεια!

Σχεδιάζουμε μαζί σας το πλάνο της μουσικής με βάση τις παραδόσεις και τις προτιμήσεις σας.

Μουσική επιμέλεια!

Σχεδιάζουμε μαζί σας το πλάνο της μουσικής με βάση τις παραδόσεις και τις προτιμήσεις σας.

corfu dj molinari fotismos - Special Effects Φωτισμός - Special Effects!

Φωτισμός - Special Effects!

Αναλαμβάνουμε ολα τα φωτιστικά effects σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου.

Φωτισμός - Special Effects!

Αναλαμβάνουμε ολα τα φωτιστικά effects σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου.

corfu dj molinari video προβολες High Definition(HD) Video Προβολές!

Video Προβολές!

Διαθετουμε ολοκληρωμένο επαγγελματικό εξοπλισμό High Definition(HD), για pre-wedding videos και φωτογραφίες.

Video Προβολές!

Διαθετουμε ολοκληρωμένο επαγγελματικό εξοπλισμό High Definition(HD), για pre-wedding videos και φωτογραφίες.


Υπηρεσίες

corfu dj molinari

Η προσωποποίηση της ευτυχίας, της χαράς, του ονείρου! Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας έφτασε και η μουσική (σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό) αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γαμήλιας δεξίωσής σας.
Η ικανότητα μας να επικοινωνούμε με το κοινό που έχουμε σε κάθε ξεχωριστή βραδια, να διαβάζουμε την πίστα και να παίζουμε πάντα τα κατάλληλα τραγούδια εκεί που χρειάζεται, εχουν σαν αποτελεσμα να ανεβάζουμε το κέφι και να ξεσηκώνουμε εσάς και τους καλεσμένους σας!

corfu dj molinari deksioseis

Σχεδιάζουμε μαζί σας το πλάνο της μουσικής με βάση τις παραδόσεις και τις προτιμήσεις σας και ετσι σας εξασφαλίζουμε την επιτυχία της δεξίωσής σας!

corfu dj molinari paidika party

Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τα μαθήματα και το άγχος της σχολικής περιόδου. Αναλαμβάνουμε την μουσική επιμέλεια ενός σχολικού party, διασκεδάζοντας τους μικρούς μαθητές με τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες.
Για το party γενεθλίων του παιδιού σας, αναλαμβάνουμε την μουσική κάλυψη και τον φωτισμό με την δυνατότητα και karaoke

corfu dj molinari parties events

Δώστε έναν ξεχωριστό τονο στο event σας με τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες, τον επαγγελματικό φωτισμο και τις HD video προβολες για: Δεξιωσεις, γαμους, βαπτισεις, parties, Beach parties, Karaoke, εγκαινια καταστηματων!

corfu dj molinari

Διαθέτουμε πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό για την προβολή των αγαπημένων σας video και φωτογραφιών σε projector υψιλής ευκρίνειας HD και πανί 110" ιντσών!
Κατόπιν συννενόησης και βάση των αναγκών του χώρου της εκδήλωσης καλύπτουμε τον χώρο με τον ανάλογο επαγγελματικό φωτισμό.

#ONEHEARTFORALLEVENTS

#ONEHEARTFORALLEVENTS
Mία μεταλλική καρδιά χρώματος λευκού με ύψος 280cm και πλάτος 270cm αποτελούμενη συνολικά από τέσσερα κομμάτια βρίσκεται στη διάθεσή σας για να πλαισιώσει και να καλύψει οποιοδήποτε concept επιθυμείτε!! ( photobooth - γάμος - βάπτιση - ceremonies - events)

WHY US?

We are creative

Σαν σωστοί επαγγελματίες διαθέτουμε πάρα πολύ μεγάλη δισκοθήκη σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από όλες τις δεκαετίες και όλα τα είδη μουσικης, βάση των δικών σας προτιμήσεων!

We are punctual

Θα βρισκόμαστε στον χώρο της εκδήλωσης μια ώρα νωρίτερα από την ώρα προσέλευσης των καλεσμένων σας για να τους υποδεχτούμε.
Θα είμαστε μαζί σας ως το τέλος της δεξίωσης χωρίς χρονικό περιορισμό.

We are responsible

Δύο λέξεις που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια, που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και τον κορυφαίο ηχητικό εξοπλισμό που διαθέτουμε έχει γίνει σύμβολο αξιοπιστίας στον τομέα μας.

Τι λένε για εμάς;

Η μουσική είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχή έκβαση ενός γάμου και για εμάς ήταν ένα θέμα που μας απασχολούσε πολύ... από την πρώτη όμως συνάντησή μας με τον Λευτέρη, νιώσαμε ότι ο γάμος μας ήταν σε καλά χέρια! μας ενέπνευσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη! πολύ φιλικός, με χιούμορ και επαγγελματισμό μας καθοδήγησε, έλαβε υπόψιν τις προτιμήσεις μας και το αποτέλεσμα: ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς..! μας προσέφερε μια ξεχωριστή βραδιά, ένα υπέροχο πάρτι με πολύ χορό και ατελείωτο κέφι!!! Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα! ήσουν εξαιρετικός!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ & ΜΑΓΔΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Μας έλεγαν όλοι πως είσαι η καλύτερη επιλογή και πραγματικά είχαν απόλυτο δίκιο!!!περάσαμε υπέροχα και θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που συνέβαλες στο να γίνει τόσο ξεχωριστή η βραδιά του γάμου μας με τις τέλειες επιλογές σου!!δεν σταματήσαμε να χορεύουμε όλο το βράδυ κ περάσαμε σούπερ! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΑΤΑΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Είναι πραγματικά ευτυχία για ένα ζευγάρι να συνεργάζεται με άψογους επαγγελματίες, που θα τους κάνουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Πραγματικά είμαστε 100% ικανοποιημένοι από τα πάντα. Η συνεργασία μας πριν τον γάμο ήταν υποδειγματική αλλά το πιο σημαντικό για μας ήταν ότι τη βραδιά του γάμου δεν καθόταν απλά στη γωνιά του βάζοντας μουσική, αλλά ήταν αυτός που ένοιωθε τον παλμό του πάρτι και έπαιρνε πρωτοβουλίες για να μείνουμε "ζωντανοί" για όσο περισσότερο γινόταν. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ψάξαμε για επαγγελματία dj και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή μας! Λευτέρη σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που έκανες το βράδυ μας ακόμα πιο ξεχωριστό!!!

ΜΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε τον Λευτέρη και τον Σπύρο, μας κέρδισε ο επαγγελματισμός τους και η ικανότητα τους να μας προτείνουν αυτό ακριβώς που ψάχναμε, χωρίς να προλάβουμε να το εκφράσουμε με λόγια! Το αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου μας ήταν εξαιρετικό!!! Όλοι μας οι καλεσμένοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις μουσικές επιλογές σε κάθε στιγμή της βραδιάς και χόρευαν μέχρι το πρωί! Το πιο σημαντικό ήταν ότι πιάνατε τον παλμό του κόσμου και ξεσηκώσατε ακόμα και τους πιο δύσκολους. ‘Όποιος επιλέξει να συνεργαστεί μαζί σας, επιτρέπεται να αγχωθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από το κομμάτι το δικό σας που θα έχει σίγουρη επιτυχία ;) Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

ΝΙΚΟΣ & ΠΕΝΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Εξαιρετικοί. Παρότι μικρός ο γάμος μας, κατάφεραν να μας έχουν σχεδόν όλους να χορεύουμε μέχρι πολύ αργά. Πολύ καλή προετοιμασία, άρτιος εξοπλισμός και φωτισμός, και μας βοήθησαν πάρα πολύ με ιδέες και προτάσεις όταν εμείς είχαμε κολλήσει. Με λίγα λόγια τα παιδιά είναι επαγγελματίες, και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ!

ΠΑΝΟΣ & ΣΟΦΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!! Η μουσική δεν ήταν όπως την φανταζόμασταν, ήταν 100 φορές καλύτερη! Λευτέρη και Σπύρο είστε φοβεροί, κάνατε τον κόσμο να χορεύει από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί και να λένε όλοι Κερκυραίοι και Θεσσαλονικείς πόσο τέλειο DJ έχουμε! Καλά και για φώτα καπνούς κλπ. δεν θα πω, τα λένε όλα οι φωτογραφίες. Σας ευχαριστούμε που κάνατε την μέρα(νύχτα) του γάμου μας ονειρεμένη! Φιλιά πολλά.

ΡΙΑ - ΤΑΣΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Άξιος επαγγελματίας στο χώρο της διασκέδασης με όλα τα γούστα. Άψογη η συνεργασία με εμάς σε live παραστάσεις - γάμους συνεστιάσεις εντός και εκτός από το νησί μας!!!!

Γιάννης & Γιώργος Σκολαρίκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Λευτέρη μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την άψογη και φιλική καθοδήγηση σου και να σε συγχαρώ για τον επαγγελματισμο, την συνέπεια και το τέλειο αποτέλεσμα! Έκανες το γάμο μας ένα όμορφο πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο!!!

ΑΝΝΑ & ΜΙΧΑΛΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Επαγγελματίες, συζητήσιμοι, κεφάτοι, φιλικοί, έμπειροι... πάνω απ'ολα όμως, ύστερα από την τέλεια βραδιά του γάμου μας, έγιναν φίλοι. Με μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών, ο Λευτέρης και ο Σπύρος κάνουν αυτό που κάποιοι άλλοι έχουν ξεχάσει: αφουγκράζονται τον κόσμο! Σας ευχαριστούμε για όλα! !

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΝΑΤΑΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Η μουσική είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχή έκβαση ενός γάμου και για εμάς ήταν ένα θέμα που μας απασχολούσε πολύ... από την πρώτη όμως συνάντησή μας με τον Λευτέρη, νιώσαμε ότι ο γάμος μας ήταν σε καλά χέρια! μας ενέπνευσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη! πολύ φιλικός, με χιούμορ και επαγγελματισμό μας καθοδήγησε, έλαβε υπόψιν τις προτιμήσεις μας και το αποτέλεσμα: ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς..! μας προσέφερε μια ξεχωριστή βραδιά, ένα υπέροχο πάρτι με πολύ χορό και ατελείωτο κέφι!!!Ευχαριστούμε για όλα! ήσουν εξαιρετικός!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ & ΜΑΓΔΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου μας. Ο Λευτέρης είναι απόλυτος επαγγελματίας. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη του, από τις ανάγκες και τα θέλω μας μέχρι την ποιότητα του ήχου και τον φωτισμό. Όλα στην λεπτομέρεια. Μας μετέδωσε την ηρεμία που χρειαζόμασταν και με την εμπειρία του πολλές φορές μας καθοδήγησε στις σωστές αποφάσεις. Λευτέρη σε ευχαριστούμε θερμά για την υπηρεσία σου και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνδέουμε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για εμάς με επαγγελματίες σαν και εσένα.

ΣΩΤΙΡΗΣ & ΒΑΣΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Βασικός παράγοντας για την επιτυχία ενός γάμου είναι η μουσική. Ψάξαμε και τελικά επιλέξαμε έναν πραγματικό επαγγελματία που έκανε την ωραιότερη μέρα της ζωής μας, ακόμη πιο ωραία! Λευτέρη σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας γιατί έκανες αυτή την βραδιά μοναδική !!!Διαθέτεις όλα όσα χρειάζονται για να στεφθεί με επιτυχία το γλέντι ενός γάμου Ξέρεις κάλα και αγαπάς αυτό που κάνεις.

ΟΛΓΑ ΤΖΑΦΕΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Το Πάρτι του γάμου μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο δίχως τον Λευτέρη. Εξαιρετικός επαγγελματίας και σίγουρα ένας Άνθρωπος που ξέρει πολύ κάλα τη δουλειά του. Λευτέρη σ’ευχαριστουμε θερμά για την απίστευτη βραδιά που μας χάρισες! We had the Best music in our Wedding party. Our dj, lefteris, is one of the best dj in corfu. He knows everything about wedding party and he is very professional!

Βικεντιος & Μυρτω

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Καθένας από μας ονειρεύεται το γάμο του ξεχωριστό, εμεις θέλαμε να θυμομαστε το γάμο μας με συγκίνηση. Πολύ σημαντικό κομμάτι όλης αυτής της διαδικασίας είναι το γαμήλιο πάρτυ. Είχαμε φανταστεί ένα πάρτυ που θα χορευαμε συνέχεια μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους γι αυτό ακριβώς επιλέξαμε τον Dj molinari ! Master στο είδος του... !!!εκτός του ότι γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι ευγενικός, συνεπής και αφιέρωσε πολύ χρόνο σε μας, ενώ η εμπειρία του φάνηκε πολύτιμη στις συμβουλές και προτάσεις που μας έκανε. Πέρα από έναν άψογο επαγγελματία εμείς γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που αξίζει την εκτίμησή μας.

Σπυρος & Αντζελα

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

Αφού λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε το βήμα και εμεις έπρεπε να βρούμε και μουσική. Δεν χρειάστηκε και πολύ γιατί σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου μας πρότειναν τον "Λευτέρη". Από την πρώτη επικοινωνία ο Λευτέρης φάνηκε επαγγελματίας. Εξαιρετικός γνωστής της δουλειάς του και με διάθεση για ένα όχι απλά πολύ καλό, αλλά για το καλύτερο Αποτέλεσμα!!! Εξαιρετικός στον τρόπο που αντιμετώπισε την διάθεση και τις επιθυμίες τόσο τις δικές μας αλλά και καλεσμενων μας που έχουν να λένε τα καλύτερα. Ακριβώς και μεις, έχουμε να λέμε μόνο τα καλύτερα. Θάνος και Μαριλυ

Θάνος και Μαριλυ

Αφήστε το σχόλιο σας

Τι λένε για εμάς;

«Ο Λευτέρης από την πρώτη μας επικοινωνία φάνηκε ποσό επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα φιλικός και προσιτός είναι. Αισθανθήκαμε από την αρχή μια οικειότητα μαζί του αλλά και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Ήταν κατατοπιστικός, οργανωτικός, πρόθυμος να μας ακούσει αλλά και να μας κατευθύνει και μάλιστα σε μια χρόνια με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες! Λευτέρη ευχαριστούμε για το υπέροχο πάρτυ που όλοι θα θυμόμαστε για χρόνια αλλά και για την παραμυθένια ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε για εμάς με τα string lights!»

Aphrodite Moumouri

Αφήστε το σχόλιο σας


Βιογραφικό Λεύτερης Μολινάρης

Γεννημένος στο πανέμορφο νησί του ιονίου την Κέρκυρα ο Λεύτερης Μολινάρης από παιδική ηλικία ασχολείται με το χώρο τής μουσικής έχοντας ως πρότυπο τον πατέρα του σαν μουσικό σε τοπικό συγκρότημα του νισιου και τον μεγαλύτερο του αδερφό ως dj σε γνωστά μαγαζιά και beach bars τής εποχής. Ξεκίνησε να ασχολείται ως dj στα τέλη του 1995 στα τότε καλοκαιρινά μαγαζιά του νησιού ενω παραληλα εργαζοταν και σαν ηχολήπτης /φωτιστής στα μπουζούκια με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από τότε το χόμπι του το έκανε επάγγελμα με όλη η σημασία τής λέξεως.

Από το 1998 πού γύρισε στο νησί ασχολείται καθαρά επαγγελματικά στον χώρο παίζοντας σε cafe bars kai μεγάλα clubs του νησιού (αναφερόμαστε σε μερικά από αυτά όπως altuino cafe opera cafe bar ark beach bar ey-lounge cafe persona grata libro doro k.a kai bar clubs όπως inside bar base bar sodoma club prv club amaze cafe bar vip club kpl καθώς και σαν guest dj σε πολλά άλα clubs και beach bars του νησιού) !!!

Πρωτοπόρος στο χώρο του wedding dj έχοντας στην κατοχή του άπειρη δισκοθήκη με όλα τα είδη μουσικής και ένα μεγάλο βιογραφικό επιτυχημένων γάμων και events με ζευγάρια και καλεσμένους να θυμούνται ακόμα και τώρα την αξέχαστη βράδια του γάμου τους ο Λευτέρης είναι κάτοχος του molinari events & weddings www.djmolinari.gr to οποίο σε συνεργασία με όλους τους χώρους εκδηλώσεων και κτήματα αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλειά της εκδήλωσής σας στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία του, στα επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει.

Επικοινωνία

Κινητό
+30 694 782 9828
Διεύθυνση
Κέρκυρα
Email